Sömnbrist

Sömn är mycket underskattat, det märks tydligt när man inte får sova. Morgonmänniska som jag är har jag alltid gillat att gå upp tidigt och njuta av tystnaden med kaffe och tidning. Helst innan resten av huset vaknar. Men nu skulle jag vilja sova en hel dag…
Vad är det med ungen? Tänder? Nej det kommer inga. Utvecklingsperiod? Ja om den håller på i veckor efter veckor... Suck.

Så.Jävla.Trött.

/sleapyhead


Vägen mot viktminskning

Varje onsdag väger jag mig… I flera veckor har det stått still tills i onsdags då hade jag gått upp ett kg till 87. Nä nu får det vara nog! Nu satan ska jag ner i vikt!
Minska på brödet, inget småätande på kvällarna, fasta mat rutiner under dagarna och mycket mer motion. Då måste det ju hända något?

Varför är det svårare att gå ner denna gång? Med första ungen var jag nere redan efter fyra månader på start vikten… Vad har hänt?

/tjockis


AJ!

AAAAAAAAAJ FAAAAAAAAAAAAAAN! Att det skulle göra så ont att sluta amma då... suck! Det gjorde det ju inte förra gången, plus att nu har det ju gått en hel jävla vecka sen jag slutade! En stor helvetesknöl i ena tutten som värker som faen!

/gnällig

Trädgårdsfredag

Av ren slump (ja av ren slump!) upptäckte jag att det går ett program efter nio på en fredag som just heter Trädgårdsfredag. Vem sjutton kollar på ett trädgårdsprogram på en fredagskväll i november??

/fundersam


RSS 2.0